2021-02-10 12:19:30• hírek • Bede Emőke

Újabb gyermekbántalmazásról szóló felvétel került fel a közösségi oldalra

Fotó: Adevarul
Fotó: Adevarul

Újabb megdöbbentő felvételek kerültek fel a Facebookra: egy Suceava megyei férfi a földre nyomja mindössze 7 éves kisfiát, majd egy tárggyal többször is rásóz a gyerekre – az anya pedig teljes közönyösséggel nézi mindezt végig.

Az Adevarul tudósítása szerint a képsorok a család otthonában készültek, s tisztán látszik, amint a férfi nyakánál fogva megragadja a gyermeket, lenyomja a földre, majd egy deszkának látszó tárggyal ütlegelni kezdi a védtelen kisfiút. Mindezt az anya egy székben ülve nézi végig, sőt mintha mulattatná a jelenet, kedélyesen bele-beleszív a cigarettába.


A felvételek eddig tisztázatlan körülmények között kerültek fel a Facebookra, a képsorok láttán azonban a rendőrség hivatalból eljárást indított, melynek első lépéseként felvették a kapcsolatot a gyermek anyjával. Megkérdezték, szeretne-e távoltartási végzést kérni a férfi ellen, illetve szeretné-e feljelentetni őt, ám az asszony kategorikusan elutasította az intézkedéseket. A Suceava Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője viszont az esettel kapcsolatban közölte, a 48 éves férfit bekísérték kihallgatásra, majd ezt követően el fogják rendelni előzetes letartóztatását is.


Az ügy nem kerülte el a gyermekvédelem figyelmét sem. Mint vizsgálatukból kiderült, a családban a 7 éves fiú mellett még négy kiskorú él, s amint a nő ráeszmélt, hogy a hatóság elveheti tőle a gyerekeket, úgy döntött, inkább beköltözik velük egy időre a Gyermekvédelmi és Szociális Igazgatóság egyik központjába.


A családon belüli erőszakot megörökítő felvételeket a közösségi oldalak érthető módon letiltották.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: